Afscheid Elsebeth en voortzetting wijkcommunicatie

Beste buurtbewoner,

We zijn als wijk geconfronteerd met een aanzienlijke vermindering van het gemeentelijke budget. Om in de gelegenheid te blijven wijkinitiatieven te kunnen ondersteunen, hebben wij het budget voor wijkcommunicatie moeten halveren. Dit betekent dat de wijkredactie door vrijwilligers zal moeten worden opgepakt. Eind december hebben we daarom helaas afscheid moeten nemen van Elsebeth Hoeven.

Gedurende de afgelopen twee jaar heeft Elsebeth de wijkcommunicatie met veel toewijding voor ons verzorgd. Ze heeft veel energie gestoken in het ontwerpen van de site, de wijkkrant en het aanleveren van de content. We zijn haar daar zeer dankbaar voor. Alle hulde aan Elsebeth!

De wijkcommunicatie zal tijdelijk worden waargenomen door het bewonersoverleg.
Toegezonden artikelen (mits ze voldoen aan de algemene voorwaarden) worden gewoon geplaatst. De redactie is bereikbaar op: redactie@sintmartensonsbeek.nl deze mail wordt één keer per dag geopend en verwerkt. Ondertussen gaan we op zoek naar een nieuwe wijkredactie.

Namens het bewonersoverleg