een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

Een route van kerstverhalen

Wanneer:  06 feb 2023

Hoe laat:  13.30 - 16.30 uur

Waar:  Van Slichtenhortstraat 34

Organisator:  Inloophuis Sint Marten

Wat: 

Op meerdere plekken in Sint Marten Sonsbeek en Klarendal zijn verhalen te vinden die de verschillende betekenissen van het kerstfeest belichten. Op verschillende adressen in de wijken zijn prachtige verhalen en gedichten opgehangen. Ze zijn allemaal vanaf de stoep te lezen.

Normaalgesproken organiseert het Inloophuis Sint Marten elk jaar een bijeenkomst bezoekers aan elkaar kerstverhalen voorlezen. Die activiteit kan helaas vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. De organisatoren met deze route van verhalen en gedichten een volwaardig alternatief te bieden.

Extra activiteit op Tweede Kerstdag

Aanvullend op deze verhalenroute ben je op Tweede Kerstdag van harte welkom in het Inloophuis bij een feestelijke activiteit. Als in het verhaal van de drie wijzen gaan deelnemers in tweetallen op pad, waar ze geleid door sterren op verschillende locaties verhalen, gedichten en geschenken vinden. Aansluitend is er een heerlijke high-tea en gaan we met elkaar in gesprek over wat Kerstmis voor eenieder betekent.

De activiteit begint om 13.30 uur en is tot ongeveer 16.30 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunnen tien mensen meedoen met de activiteit. De bijdrage is €2,-. Inschrijven kan tot vrijdagochtend 24 december 10 uur bij ikenius@inloophuissintmarten.nl

Hopelijk tot dan!

Adressen

De adressen met verhalen vind je op: Een route van kerstverhalen – Inloophuis Sint Marten – Klarendal – Spoorhoek

Route van kerstverhalen is een initiatief Van Inloophuis Sint Marten, Villa Klarendal en Stadsklooster Arnhem