een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

Repair Café gaat door

Wanneer:  06 feb 2023

Hoe laat:  11.00 - 14.00 uur

Waar:  Hommelseweg 41

Organisator:  De Groene Vos

Wat: 

Op zaterdag 31 juli kan het door De Groene Vos geplande Repair Café doorgaan! Tussen 11.00 en 14.00 uur bent u welkom om uw spullen te (laten) repareren. We houden ons hierbij aan de coronamaatregelen. Er zijn 3 reparateurs voor elektra, 1 voor textiel en 1 voor de fiets.

Het Repair Café zal iets anders verlopen dan u gewend bent. Er kan niet binnen gewacht worden, bij mooi weer zetten we stoelen buiten en kunt u daar plaatsnemen. Bent u aan de beurt? Dan is de ingang via de winkel, de uitgang is door de schuur weer naar buiten. Er kan maximaal één persoon bij de reparatie aanwezig zijn. Eventuele communicatie met een tweede persoon kan via het raam plaatsvinden. Zo creëren we een veilige werkplek voor reparateurs en bezoekers. Wij kunnen helaas geen koffie en thee schenken voor bezoekers.

Kapotte spullen belanden meestal snel op de afvalberg. Maar vaak zijn ze met een eenvoudige reparatie te maken en kunnen ze weer jaren mee. Tijdens het Repair Café repareren handige vrijwilligers van alles en nog wat: Senseo’s, strijkijzers, textiel, speelgoed en meer. De reparateurs dagen bezoekers uit zoveel mogelijk zelf te repareren, uiteraard onder begeleiding van de reparateurs.

 Reparatie van je smartphone beeldscherm of computer

Wil je tijdens het Repair Café het scherm van je mobiele telefoon (laten) repareren? Stuur dan z.s.m. een e-mail naar repaircafe@degroenevos.nl met daarin een beschrijving van je telefoon. Fietsreparatie? Vraag even na of de betreffende reparateur aanwezig is. Voor elektrische apparaten en textiel zijn reparateurs aanwezig.

Meer informatie over het Repair Café vind je op www.degroenevos.nl of bel naar De Groene Vos: 026 – 737 00 41.

Meer info:  http://degroenevos.nl/