een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

SWOA Regenboogsalon

Wanneer:  22 mrt 2023

Hoe laat:  14.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)

Waar:  Middachtensingel 39 6825 HG in Arnhem

Organisator:  SWOA

Wat: 

Op vrijdag 17 maart van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA) de Regenboogsalon in De Weldam, Middachtensingel 39 in Arnhem. Het is een bijeenkomst waarin we met elkaar in gesprek gaan. Dit keer is het thema nalatenschap. Want hoe is de wettelijke verdeling als er geen testament is? En wat kan je regelen in het testament? Dit zijn vragen waar je mee kan rondlopen, ook als LHBTI+’er. Gastspreker Annette Koekkoek gaat hierover met ons in gesprek.

Annette Koekkoek
Annette is advocaat personen- en familierecht en erfrecht bij A&S Advocaten in Veenendaal en woont met haar vriendin in Nijmegen. Daarnaast schrijft zij vanuit haar persoonlijke belangstelling en haar werk als advocaat voor Gaykrant over uiteenlopende juridische problematiek waar LHBTI+’ers tegenaan lopen. Annette neemt ons mee in hoe de wettelijke verdeling eruit ziet als er geen testament is. Daarnaast vertelt zij wat je kan regelen in een testament, bijvoorbeeld het benoemen van vrienden of goede doelen als erfgenamen of het opnemen van een legaat. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Regenboogsalon
De Regenboogsalon is voor iedereen die het leuk vindt om met elkaar in gesprek te gaan. Van jong tot oud, mensen wel of niet uit de LHBTI-gemeenschap. Iedereen is welkom! Dat maakt het juist interessant om met elkaar in gesprek te gaan. Van luchtig tot serieus, maar in ieder geval samen en gezellig! De Regenboogsalon is elke derde vrijdag van de maand met steeds een ander thema.

De Regenboogsalon op vrijdag 17 maart is van 14.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur) in SWOA-locatie De Weldam, Middachtensingel 39 in Arnhem. Graag aanmelden uiterlijk 16 maart via regenboog@swoa.nl of 06 – 8224 0971.

Meer info:  https://swoa.nl/swoa-regenboogsalon-17-maart