een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

Taste the Waste diner

Wanneer:  06 feb 2023

Hoe laat:  17.30 - 20.00

Waar:  Van Slichtenhorststraat 34

Organisator:  De Groene Vos

Wat: 

Woensdag 3 november zetten vrijwilligers van De Groene Vos een smakelijk Taste the Waste diner op tafel. Met dit diner laat De Groene Vos zien dat je van etenswaren met enkele bruine blaadjes, beurse plekjes of een net verstreken THT-datum nog een heerlijke maaltijd kunt bereiden. Ben je benieuwd welke producten De Groene Vos gered heeft voor het diner? Kom dan naar het Inloophuis, Van Slichtenhorststraat 34 in Arnhem en laat je verrassen. Wel even vooraf aanmelden! Het diner begint om 18.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur.

Er is ruimte voor 30 mensen. Aanmelden kan tot 1 november door een e-mail te sturen naar info@degroenevos.nl of door even binnen te lopen bij De Groene Vos (Hommelseweg 41).

Kosten van dit vegetarische en biologische driegangendiner zijn € 8,00 per persoon, kinderen € 4,00. Na aanmelding krijg je een bevestiging met de betalingsmogelijkheden.
De “waste” wordt belangeloos ter beschikking gesteld door Odin, Ekoplaza en bakkerij Tom van Otterloo.

Veel goed voedsel gaat verloren bij oogsten, opslag en vervoer of verdwijnt thuis alsnog in de kliko. Zonde van de kostbare grondstoffen. Uit onderzoeken blijkt dat consumenten verantwoordelijk zijn voor ruim 30 procent van de totale voedselverspilling. In 2017 was dat per persoon in Nederland gemiddeld 41 kilo aan vast voedsel en 57 liter aan dranken.

Meer informatie: www.degroenevos.nl

Folder