een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

Training Honest, Open en Proud (HOP)

Wanneer:  21 okt 2021

Hoe laat:  19.30 - 22.00 uur

Waar:  De Nieuwe Hommel, De Wiltstraat 6, Arnhem

Organisator:  Stichting Vitale Verbindingen

Wat: 

De training Honest, Open en Proud (HOP) is bedoeld voor bewoners die willen oefenen in openheid omtrent hun eigen kwetsbaarheid en kracht. Het eigen verhaal vertellen, iets van jezelf blootgeven, vraagt een bewust begrip van hoe en waar dat kan en met wie. Dit aanvoelen en daarop inspelen wordt in de training geleerd door middel van oefeningen en informatie.

De training besteedt aandacht aan stigma en welke rol dit speelt in het eigen leven en in de leefomgeving. Wat is zelfstigma, wat is stigma dat van buitenaf komt en hoe ga je daarmee om? Hoe voorkom je dat je zelf onbewust stigmatiseert? Ook hier oefenen we mee.

Het doel van de training is leren om persoonlijke keuzes te maken in openheid en welke mate van openheid bij jou/de bewoner het beste past.

De HOP-training kan zowel online als op locatie gegeven worden, bestaat uit vier of vijf dagdelen en een terugkombijeenkomst.
Het is geschikt voor volwassenen die affiniteit hebben met het thema stigma en het eigen verhaal.

De eerstvolgende training start 30 september a.s.
Wat: Training Honest Open Proud
Wanneer: donderdagavond 19.30 – 22.00 u op 30 september, 7, 14 en 21 oktober (28 oktober overslaan), 4 en 11 november
Waar: De Nieuwe Hommel, De Wiltstraat 6 in Arnhem

Informatie over de training vind je hier: https://www.samensterkzonderstigma.nl/stigma-en-de-ggz/tips-en-tools/honest-open-proud-hop/https://vitaleverbindingen.nl/training-honest-open-en-proud/

Heb je interesse om deze training te volgen maar kun je niet op bovenstaande data? Laat het ons dan weten via info@vitaleverbindingen.nl.
Bij voldoende aanmeldingen (minimaal zes personen) kunnen we weer een nieuwe groep starten. Dit is ook mogelijk op aanvraag van partner organisaties of bewonersgroepen.

Deze activiteit vindt ook plaats op:

30 sep 2021
07 okt 2021
14 okt 2021
21 okt 2021
04 nov 2021
11 nov 2021

Meer info:  https://vitaleverbindingen.nl/activiteiten-kalender-van-vitale-verbindingen/