een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

nieuws

foto: redactie

23 april 2021 | boomspiegels

Groenmarkt weer afgelast. Wèl plantjes voor boomspiegels. 

Door Gaby von Oven

De Groenmarkt op 8 mei kan dit jaar helaas weer niet doorgaan vanwege coronabeperkende maatregelen. De jaarlijkse voorjaarsmarkt op het Graaf Ottoplein – door veel wijkbewoners een gewaardeerd evenement vlak voor moederdag – schuift noodgedwongen weer een jaartje op. 

Plantjes voor boomspiegel-adoptanten

Op eerdere groenmarkten kregen wijkbewoners die een boomspiegel verzorgen (adopteren) een aantal gratis plantjes. De organisatoren hebben nu – net als vorig jaar – toch nog een mogelijkheid gevonden om plantjes voor de boomspiegels online te bestellen. Dit gegeven was nog niet bekend bij het ter persen gaan van de wijkkrant die binnenkort bezorgd wordt. Inmiddels is de organisatie in snel tempo doorgegaan. Bij de organisatie bekende boomspiegeladoptanten hebben 22 april een mail ontvangen over het bestellen van de plantjes.

Ben je ook geïnteresseerd om een boomspiegel te adopteren? Stuur dan een mail naar:  groenewijk@live.nl Vermeld jouw naam, adres en de plek van de boomspiegel(s). De snelle beslissers kunnen dan nog dit jaar profiteren van de gratis plantjes (5 per boomspiegel) – zij ontvangen een mail met bestelbon die vóór 1 mei weer ingevuld retour gezonden moet zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.