een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

ingezonden

10 februari 2021 | Bewoners - eten

Paastasactie, een extraatje voor je buren

Door Paastasactie

Al enkele jaren vindt jaarlijks rond Pasen een inzamelingsactie plaats voor mensen in Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek van wie bekend is dat ze het niet breed hebben. Denk daarbij aan mensen die gebruik maken van faciliteiten van De Voedselbank en kerkelijke instanties. Deze actie is opgezet door de Eusebiusparochie, het inloophuis Sint Marten, Villa Klarendal en betrokken wijkbewoners.

In het verleden werden er (PAAS) tassen samengesteld met wat meer luxe producten om de Paasdagen wat op te vrolijken. Die tassen werden gevuld door wijkbewoners die producten doneerden. Daardoor konden mensen alsnog genieten van de artikelen die ons rond die tijd worden voorgeschoteld in de reclames. Helaas is het door corona dit jaar niet mogelijk om levensmiddelen in te zamelen, ook vorig voorjaar pakte de actie al anders uit. Om die reden vragen de organisatoren nu een financiële bijdrage. Hiervan krijgen “je buren” een cadeaubon die ze kunnen besteden bij een supermarkt.

De inzameling vindt officieel plaats vanaf 17 februari tot 22 maart 2021, exact de veertig dagen voor Pasen. Maar je kunt nu ook al doneren. Het rekeningnummer waar de bijdrage naar overgemaakt kan worden is: NL82TRIO0379 7200 00 t.n.v. Stichting Inloophuis St.Marten/Klarendal/Spoorhoek, graag onder vermelding van Actie Paastas! Online kun je ook met één klik doneren via www.doneeractie.nl -> actie zoeken -> paastasactie en je krijgt de mogelijkheid om via IDEAL makkelijk je donatie te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.