een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

nieuws

foto: redactie

9 april 2021 | De Nieuwe Hommel

Wijkbewoners runnen De Nieuwe Hommel

Door Elsebeth Hoeven

Het is zover. Wijkbewoners uit Sint Marten en Sonsbeek gaan nu ook formeel het buurthuis De Nieuwe Hommel runnen. De wijziging van de Stichting De Nieuwe Hommel met een nieuw bestuur met wijkbewoners is een feit.

Ook heeft de gemeente Arnhem het wijkcentrum een subsidie toegekend waardoor het bestuur bestaande ruimtes kan aanpakken en zo beter toegankelijk kan maken voor allerlei soorten activiteiten. Dit alles met het doel ontmoetingen tussen buurtgenoten te faciliteren en activiteiten voor en door wijkbewoners mogelijk te maken. Denk aan workshops, lezingen, masterclasses, markten, muziekmiddagen en meer. Maar ook als zzp-er werken in het petit café, samen lunchen en gewoon bijkletsen.

Het bestuur van de stichting bestaat uit Caroline Pronk, Marco Verkerk en Dorien van Haren. Daaromheen zijn meer wijkgenoten als vrijwilliger actief in het wijkcentrum. Nu met corona liggen veel openbaar toegankelijk activiteiten even stil, maar in de pen staat er een heel programma voor de buurt startklaar. Houd de agenda van de wijksite in de gaten! Ook voor nieuwe initiatieven van wijkbewoners is ruimte. Meld je hiervoor bij stichting@denieuwehommel.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.