een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

Word vrijwilliger voor Sonsbeek 20 ->24

Word vrijwilliger voor Sonsbeek 20 ->24

VRIJWILLIGERSVACATURE SONSBEEK 20->24

Word jij een van onze vrijwilligers tussen kunst en natuur? Meld je nu aan als vrijwilliger voor sonsbeek20->24.

Als vrijwilliger speel je een belangrijke rol bij de verbinding tussen de kunstwerken en de bezoekers. Tijdens sonsbeek20->24 sta je bij een informatiepunt of kunstwerk langs de route en geef je de bezoekers informatie over de kunstwerken, de route en de activiteiten die er plaatsvinden.

Jij vindt het leuk om de bezoekers gastvrij te ontmoeten, je deelt graag verhalen en je hebt een hart voor kunst. Je hoeft zeker geen kunstkenner te zijn, maar bent wel geïnteresseerd in het verhaal achter het kunstwerk. Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan deze bijzondere tentoonstelling die in het DNA van Arnhem zit. We werken met een online rooster en roostert zelf je diensten in. Om goed op de hoogte te blijven vragen we je om minimaal 3 dagen in de maand mee te doen.

Je maakt van dichtbij mee hoe een grote kunstmanifestatie wordt georganiseerd. Wij vinden het erg belangrijk om goed voor je te zorgen, dus wij zorgen voor de lunch, koffie en/of thee.) We starten de dag gezamenlijk en tijdens je shift is er altijd iemand om je vragen te beantwoorden.Je wordt onderdeel van een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Om je goed te informeren en inspireren organiseren we bijeenkomsten met co-curatoren en/ of kunstenaars en houden we je met nieuwsbrieven op de hoogte. Ook krijg je toegang tot een exclusieve preview voor de opening!

Sonsbeek20->24 is van 30 juni tot en met 31 augustus 2021 op meerdere locaties tussen Arnhem centrum en Buitenplaats Koningsweg.

Kort voor de opening organiseren we een speciale rondleiding voor vrijwilligers om je zo goed mogelijk te informeren over de kunstwerken. Er zal (online) ook documentatie beschikbaar zijn over de kunstwerken en je ontvangt regelmatig een nieuwsbrief met het laatste nieuws voor vrijwilligers van sonsbeek20->24.

Meld je aan via deze link.

Zie deze link voor antwoord op veelgestelde vragen over sonsbeek2021 en de inhoud van het vrijwilligerswerk. Of kijk op www.sonsbeek20-24.org

Voor overige vragen: neem contact op met onze vrijwilligerscoördinatoren Heleen en Rosalie via vrijwilligers@sonsbeek.org

Stuur een bericht aan Heleen en Rosalie