een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

ondernemers

Filter op:

LeefstijlLab

Roel hermans
Website

Heb jij persoonlijk advies nodig bij het veranderen van je leefstijl? Bijvoorbeeld omdat je een paar kilo wil afvallen, of omdat je je fitter wil voelen? Je kunt bij LeefstijlLab terecht voor al je vragen over leefstijl en gedragsverandering. Wij vertellen niet wat je moet doen. We geven jou inzicht in je eigen gedrag en helpen jou om van weten tot doen te komen en om jouw sportieve doelen te bereiken.

LöwenthalPedicure

Wilma Löwenthal
Website

In onze praktijk - aangesloten bij ProVoet - werken vijf gediplomeerde pedicures. Middels specialisaties en technieken verzorgen we uw voeten zodat pijnklachten verminderen en u weer prettig kan open. Met een pedicure en schoenadvies hopen wij dat u weer ‘op goede voet’ komt te staan.

Tapasbar Restaurant Retiro

Toni van der Kooij
Website

Retiro is een restaurant waar wij middels eten, drinken, entourage en aankleding een stukje Spanje naar Arnhem hebben gehaald. Retiro is een restaurant waar wij middels eten, drinken, entourage en aankleding een stukje Spanje naar Arnhem hebben gehaald. Toni heeft een passie voor de Spaanse keuken, wijnen en de cultuur. Retiro Staat voor een lievelingsplek in Madrid.

BSO+ De Sterren

Natascha Broekhuisen
Website

Spelen, plezier & ontwikkelen - samen ontdekken & groeien! Reguliere BSO opvang. Begeleiding mogelijk via een zorgindicatie. BSO - Pubergroep - Logeren - Ambulante ondersteuningen (ook op school). Nieuwsgierig? Neem contact op per mail op: info@bso-desterren.nl of via onze website! Locatie: Wijkcentrum Nieuwe Hommel.

Therapeutisch Centrum Sonsbeek

Tineke Oostijen
Website

Therapeutisch Centrum Sonsbeek Praktijk voor Acupunctuur . Acupunctuur, zowel Japanse als Chinese stijl van Acupunctuur, voor meer informatie bezoek onze website. We hebben twee locaties, Staringstraat 81 en op Gezondheidscentrum Onder de Linden.

Buitenbeweging

Riëtte van Rooij
Website

Kom in beweging met buurtgenoten! Ik geloof in de kracht van buiten bewegen. Op een ontspannen en enthousiaste manier daag ik je uit om mee te sporten in Park Sonsbeek. Dit kan met Bootcamp in de Buurt of Slow Sports, welkom voor gratis proefles.

DDAW

Laura Hindriks
Website

Dutch Designers At Work is een interieurontwerpbureau in Arnhem. Wij ontwerpen en begeleiden interieurconcepten voor bedrijven en woonhuizen. Met evenveel overgave passen we onze kennis en ervaring toe bij de realisatie van projecten, die we uit handen kunnen nemen van begin tot eind.

Puurland

Steven Koster
Website

De kortste weg van boer naar bord: Bestel eerlijke regionale producten eenvoudig online via www.puurland.nl: Stel je eigen boodschappentas samen uit het aanbod van verse producten uit de regio of kies uit diverse – wekelijks nieuwe - recepten van het seizoen. Wij leveren gratis thuis met de bakfiets!

Buongusto

Mariska en Tom Moerel
Website

Italiaanse eetwinkel & traiteur. Hier vindt u: belegde broodjes, huisgemaakte soepen en pastamaaltijden; anti pasti; borrelplank, hapjes; een winkel vol met Italiaanse vers-producten; workshops; catering voor kleine en grote groepen, zowel privé als zakelijk; kado en kerstpakketten.

Bar Restaurant Graaf Otto


Website

Graaf Otto is jouw adres voor een perfecte koffie met taart, een gezellige borrel, lunch of diner in een relaxte sfeer aan het Graaf Ottoplein in Arnhem!

Johan Uitvaartzorg

Johan Verhofstadt
Website

Persoonlijk, Betrouwbaar, betaalbaar. Al ruim 5 jaar begeleid ik nabestaanden bij een persoonlijk afscheid, want ieder mens is uniek en verdient een passende uitvaart. U ontvangt meteen een transparante kostenraming waarbij rekening wordt gehouden met uw financiële mogelijkheden. Ook als u elders verzekerd bent.

Chilax

Judith Huinink
Website

Ik help vrouwen aan een stralend gezicht met natuurlijke gezichtsverjonging en klachten door de overgang. Ik maak hierbij gebruik van acupunctuur, kinesiologie en massage. De overgang is niet maakbaar, maar je kunt hem wel makkelijker maken. Glimlach alvast naar wie je mag worden.

Massagepraktijk Roely Bol

Roely Bol
Website

Aandacht voor jou en je lijf!

Fotografie Kees Rutgers

Kees Rutgers
Website

Fotograaf geboren en opgegroeid in Sonsbeekkwartier met eigen zaak en studio. Pasfoto’s, familiefoto’s, trouwfoto's en wat al niet meer.

mevrouw hoeven – tekst & beeld

Elsebeth Hoeven
Website

In haar bedrijf mevrouw hoeven combineert Elsebeth Hoeven het schrijven van tekst en (cultuur)onderwijs met vormgeving. Ze is cultureel gevormd en daarnaast geschoold tekstschrijver en docent. Ze is gespecialiseerd in het ontwikkelen, schrijven en vormgeven voor non-profit bedrijven en (culturele) instellingen.