een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

organisaties

Filter op:

Team Leefomgeving Noord-West

Team Leefomgeving
Website

Met het team Leefomgeving willen we 'Van Wijken Weten'. We willen aansluiten bij wat in de wijken leeft en samen met wijkbewoners kijken wat nodig is. Zo krijgen bewoners meer invloed op wat in de wijk gebeurt en waar de prioriteiten liggen. In iedere wijk zijn collega's van het team Leefomgeving werkzaam. Zij horen graag welke ideeën of initiatieven u heeft voor uw wijk. Zij kunnen u daarbij helpen of brengen u in contact met mensen en organisaties met dezelfde initiatieven of ideeën. Ook zorgt het team Leefomgeving ervoor dat gemeentelijke taken op het gebied van sociale en fysieke leefbaarheid op maat voor uw wijk worden uitgevoerd.

Vitale Verbindingen

Vitale Verbindingen
Website

Vitale Verbindingen is opgezet door en voor mensen met ervaring in de GGZ. Zij zijn een herstelcommunity die bestaat uit mensen met ervaring in de GGZ en/of mensen die ervaring hebben met gebeurtenissen die het leven ontwricht hebben. Zij komen uit alle wijken van Arnhem.

Wijkteam Noord-West
Website

Wijkteam Noord-West bestaat uit 28 wijkcoaches en heeft expertise op het gebied van jeugd en volwassenen. je kunt bij het Wijkteam Noord-West terecht met al je vragen over opvoeding, zorg, welzijn, werk en inkomen. De wijkcoaches hebben allemaal onze eigen achtergrond. Hierdoor kunnen wij goed aansluiten op de vragen die we krijgen vanuit de wijk. We vinden het belangrijk dat inwoners met ons meedenken over de wijk en de wijkteams. Hiervoor organiseren we onder andere twee keer per jaar inwonersbijeenkomsten met verschillende thema’s. De wijkcoach die in Sint Marten Sonsbeek het meest actief is, is Natascha Nieuwlaat.

Politie Oost-Nederland


Website

Inloophuis Sint Marten Klarendal


Website

Het Inloophuis Sint Marten heet officieel Diaconaal Inloop Centrum en is “de huiskamer van de kerk”, een plek waar mensen binnen kunnen lopen. Zomaar voor een kopje koffie, omdat ze anderen willen ontmoeten of met een gerichte vraag naar een bepaalde vorm van dienstverlening.

Rijnstad


Website

Rijnstad is de maatschappelijke organisatie op het gebied van welzijn en hulpverlening in Arnhem en omgeving.

De Nieuwe Hommel


Website

De Nieuwe Hommel is het Buurthuis van Sint Marten en Sonsbeekkwartier. Hier kun je tijdens het buurten natuurlijk een kopje koffie drinken. Maar er gebeurt meer op deze actieve plek, zo kun je een zaal huren, meedoen aan activiteiten of zelfs zelf een activiteit organiseren!

de Groene Vos


Website

De Groene Vos brengt duurzaam leven in de praktijk met een winkel vol duurzame producten, informatie, gereedschap (te huur) en inspirerende voorbeelden.