een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

nieuws

Elsbeth Hoeven

9 februari 2022 | wijkkrant

De wijkcommunicatie zal tijdelijk worden waargenomen door het bewonersoverleg.

Door Bewonersoverleg

Beste buurtbewoner,

Gedurende de afgelopen twee jaar heeft Elsebeth Hoeven de wijkcommunicatie voor ons verzorgd.

Ze heeft veel energie gestoken in het ontwerpen van de site, de wijkkrant en het aanleveren van de content. We zijn haar daar zeer dankbaar voor. Alle hulde aan Elsebeth!

We zijn als wijk geconfronteerd met een aanzienlijke vermindering van het gemeentelijke budget. Om in de gelegenheid te blijven wijkinitiatieven te kunnen ondersteunen, hebben wij het budget voor wijkcommunicatie moeten halveren. Dit betekent dat de wijkredactie door vrijwilligers zal moeten worden opgepakt. Eind december hebben we daarom helaas afscheid moeten nemen van Elsebeth als hoofdredacteur.

De wijkcommunicatie zal tijdelijk worden waargenomen door het bewonersoverleg.

Toegezonden artikelen (mits ze voldoen aan de algemene voorwaarden) worden gewoon geplaatst. De redactie is bereikbaar op: redactie@sintmartensonsbeek.nl deze mail wordt een keer per dag afgewerkt. Ondertussen gaan we op zoek naar een nieuwe wijkredactie.

Namens het bewonersoverleg

Een reactie op "De wijkcommunicatie zal tijdelijk worden waargenomen door het bewonersoverleg."

  1. Tess Krüs schreef:

    We hebben het wandelboekje Kunst & Cultuur ontvangen. Veel had ik al op ‘eigen houtje’ ontdekt, maar dit is toch iets meer achtergrond. Hartstikke leuk initiatief! Dank je wel, Tess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *