een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

gemeente

Bushalte Heselbergherweg tijdelijk verplaatst.

foto: redactie

19 juni 2020 | verkeer

Nieuw asfalt Cattepoelseweg

Door gemeente Arnhem

Van 22 juni tot en met 17 juli krijgt een deel van de Cattepoelseweg vanaf ziekenhuis Rijnstate richting het centrum nieuw asfalt. De werkzaamheden worden in twee stappen uitgevoerd.

Afgesloten

Van maandag 22 juni 6.00 uur tot en met maandag 13 juli 6.00 uur is het deel van de  Cattepoelseweg tussen de Wagnerlaan en de Heselbergherweg richting Arnhem centrum afgesloten  voor alle verkeer. Van maandag 13 juli tot en met vrijdag 17 juli zijn beide zijden van de Cattepoelseweg afgesloten voor alle verkeer.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden kunt u niet parkeren in het werkgebied. Verkeer richting het centrum van Arnhem wordt omgeleid via de Wagnerlaan, Apeldoornseweg en Dalweg. Het fietsverkeer richting Arnhem centrum wordt omgeleid via het fietspad van de Van Westrheenelaan en de Apeldoornseweg.

Busdiensten

Tijdens de werkzaamheden rijden de busdiensten via een omleiding. De bushalte ‘Heselbergherweg’ komt tijdelijk te vervallen. Voor actuele vervoersinformatie zie www.breng.nl.

Planning

De planning kán uitlopen als er sprake is van slechte weersomstandigheden.

Begrip

Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Onze werkzaamheden zijn weersafhankelijk.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Roelofs:

www.roelofsgroep.nl/gow of download gratis de Roelofs-app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.