een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

nieuws

23 november 2021 | duurzaam - klimaat

Uitreiking Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs 2021 uitgesteld

Door Groene Vos

De uitreiking van de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs 2021 die vrijdag 26 november was gepland, kan NIET doorgaan. De reden is de situatie rond de coronapandemie. De gemeente Arnhem kan de organisatie helaas niet faciliteren zoals in de voorgaande drie jaren het geval was.  De Club van Dirk heeeft nog naar alternatieve locaties gezocht, zoals bij de HAN en Rozet, maar deze zoektocht is om dezelfde reden ook op niets uitgelopen.

De Club van Dirk koerst nu aan op de organisatie van het evenement op vrijdag 11 februari  om 16.00 uur, uiteraard onder het voorbehoud dat de coronasituatie dit toelaat. Daarvoor is weer een zaal gereserveerd in het Arnhemse stadhuis waar de uitreiking de afgelopen drie jaar naar ieders tevredenheid plaats vond . Deze datum is mede gekozen, omdat 11 februari valt in de Nederlandse week van de circulaire economie 2022.

Er zijn voor de sluitingstermijn  17 mooie en zeer diverse aanmeldingen binnen gekomen. Deze zijn in samenvatting  in volgorde van binnenkomst gepubliceerd op de site van De Groene Vos. Zie http://degroenevos.nl/

De Club van Dirk heeft besloten ook de bekendmaking van de drie genomineerden uit te stellen tot vrijdag 4 februari, een week voor de prijsuitreiking. Wat in het vat zit verzuurt immers niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *