een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

nieuws

2 juli 2020 | De Nieuwe Hommel - Inloophuis - wijkactiviteit

Verbindende zomeractiviteiten

Door Vitale Verbindingen

Vanaf dinsdag 14 juli a.s. starten de Verbindende zomeractiviteiten van Vitale Verbindingen. In samenwerking met Rozet, taal, kunst en erfgoed in Arnhem en Indigo Gelderland, basis GGz en een aantal bewoners hebben wij deze zomer een uitgebreid workshopprogramma.

Workshops

Vanaf dinsdag 14 juli starten wekelijks tot en met dinsdag 18 augustus a.s. de activiteiten in Arnhem-Noord in het Inloophuis Sint Marten en De Nieuwe Hommel.

Programma:

12.00 uur starten wij met een soeplunch

13.00 uur gaan er drie workshops tegelijk van start

15.30 uur zijn de workshops afgelopen

De workshops zijn heel divers. Van sport- en spelactiviteiten, theater en creatieve workshops tot workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Thema’s gericht op persoonlijke ontwikkeling zijn bijvoorbeeld “omgaan met hersenspinsels”, “mentale vaardigheden toepassen”,  “vastzittende overtuigingen veranderen” en nog veel meer. Het volledige programma staat op de website en op de Facebookpagina van Vitale Verbindingen. Aan de soeplunch en deelname zijn geen kosten verbonden.

Schema

 

Alle workshops op een rijtje

Corona

Net als alle andere activiteiten vragen wij om alleen te komen indien je geen corona-klachten hebt. Dus bij verkoudheid, koorts en benauwdheid, blijf thuis. Binnen de workshops houden wij rekening met de anderhalve meter samenleving. In het gebouw zijn extra hygiënemaatregelen genomen en is er een looproute aanwezig.

Interesse?

Opgeven is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Je hoeft niet iedere week mee te doen, dat is natuurlijk wel leuk en vooral leerzaam. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Joke Beulecke via telefoonnummer 06-82734674 of via info@vitaleverbindingen.nl.

Vitale Verbindingen biedt activiteiten aan waarbij iedere deelnemer ook de mogelijkheid krijgt om zelf activiteiten aan te bieden. Met elkaar en voor elkaar. Voor  inwoners en professionals. Deze activiteiten zijn gericht op ontspanning, kunstzinnige vorming en herstel.

Inloophuis St Marten, Van Slichtenhorststraat 34, 6821 CM Arnhem

De Nieuwe Hommel, De Wiltstraat 6, 6812 CE Arnhem

Huis voor de Wijk, Eimerssingel-Oost 266, 6834 CZ Arnhem

www.vitaleverbindingen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *