een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

groene wijk

Boomspiegeladoptanten

beeld van Marion de Goede

29 april 2020 | boomspiegels - Openbare ruimte

Boomspiegeladoptie

Door Marion de Goede

Afgelopen week hebben de boomspiegel-adoptanten die bij de groengroep bekend zijn een mailing toegestuurd gekregen. Daarbij gevoegd een bon om gratis plantjes te bestellen voor hun boomspiegel(s). Dit jaar op een geheel andere manier dan de afgelopen jaren, omdat het uitzoeken van de plantjes op de groenmarkt helaas niet mogelijk is.

Bon gemist?

Heeft u geen mailing gehad en ook geen bon in uw bus gevonden, dan kan het zijn dat u niet bekend bent bij ons als adoptant. Stuur ons dan s.v.p. een mail.

Belangstelling om een boomspiegel te adopteren?

Wilt u zich aanmelden als nieuwe adoptant? Stuur dan een mail naar: groenewijk@live.nl
Vermeld uw naam, adres en de plek van de boomspiegel(s) en wij kijken of deze boomspiegel nog ‘vrij’ is. Reageert u snel, dan kunt u nog meedoen met het bestellen van 5 gratis plantjes per geadopteerde boomspiegel.

Een reactie op "Boomspiegeladoptie"

  1. Gerard Ursem schreef:

    De boomring op de foto hierboven heb ik zoals beloofd vandaag schoongemaakt. Ook al eerder de boomring ertegenover in de straat, hoek Nijhoffstraat Sint Marten. Iedereen wil een groene wijk, velen stemmen Groen Links, maar een beetje aandacht voor de woonomgeving zit er helaas niet in. Lastig bij het werken zijn de fietsen die aan de hekjes worden vastgezet. En rubberen handschoenen zijn echt nodig vanwege de hondendrollen. Ik had vandaag een dagje vrij en heb mij nuttig gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.