een vergrootglas als icoon voor de zoekknop

gemeente

verkiezingsbus

Gemeente Arnhem

11 februari 2022 | gemeente

Gemeente Arnhem nieuws

Door Bewonersoverleg

verkiezingsbus

Waar moet het mobiele stembureau op 16 maart stoppen?

Op 14, 15 en 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. U kunt dan stemmen voor de leden van de gemeenteraad. Stemmen in Arnhem kan in zo’n 70 stembureaus. Ook de inmiddels welbekende antieke trolleybus rijdt op woensdag 16 maart weer door Arnhem. Waar moet dit mobiele stembureau Trolley 101 zeker stoppen? Laat het ons weten.

 

Gratis online workshop kachel stoken met minder overlast

Iedereen ademt het liefst schone lucht in. Helaas zorgt de rook, die ontstaat bij het verbranden van hout, voor fijnstof in de lucht. Als je stookt, doe het dan in ieder geval op de juiste manier. In deze workshop leer je hoe je dat doet. De workshop wordt georganiseerd door de gemeente Arnhem in samenwerking met Natuur en Milieu Gelderland.

 

Win een rondleiding in het moerriool

Een hoofdtak van het riool van Arnhem, ook wel bekend als het moerriool (moeder-riool), is onlangs gerestaureerd. Om te vieren dat het riool gereed is organiseren we een rioolsymposium met inspirerende lezingen op 18 februari. Voordat de deuren van het riool sluiten organiseren we ook nog een allerlaatste rondleiding. Voor deze unieke belevenis is beperkt plek.

 

bezoek website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.